foto's
voorbeeld van weave extentions etc

kijk ook op marktplaats 


voorbeeld van weave extentions etc

kijk ook op marktplaats 


                                White party celebreties Marbella

Beste klant,       

 

Mijn naam is Kumba van der Woude

Ik ben van origine  Gambiaanse  en samen met mijn man“Jan” in Nederland, ik en Jan hebben twee kindjes een meisje en een jongen.

Mijn werkzaamheden als hair (black) specialist in Spanje Gambia en in Nederland oefen ik nu al meer dan 15 jaar uit.

Heden doe ik dat vanuit huis, de prijzen zijn daardoor laag en aantrekkelijk voor mensen met een klein budget. er is wifi en u kunt op aanvraag gratis parkeren in de parkeergarage.

De prijzen zoals op het internet zijn inclusief bedragen , dus incl extra zaken als draad ringetjes enfin uw begrijpt het wel .

De extra hairpieces of weave alsmede extentions neemt de klant zelf mee, als u advies wilt belof mail even dan zal ik zo goed mogelijk assisteren.

Het vlechten en weaven van haar is mijn dagelijkse bezigheid en ik heb dan ook een groot klantenbestand met veel tevreden klanten opgebouwd de laatste twee jaar in Amsterdam.

Om ieder tevreden te stellen is tijd een belangrijke factor en ik neem dan ook ruim de tijd voor klanten, ik vraag precies wat u wilt, stijl etc, en hoe u uw haar graag wilt hebben, tussentijds vraag ik u natuurlijk nogmaals of het u bevalt, zodat we achteraf geen discussies of meningsverschil hebben over het resultaat.

Geef dus goed aan wat u wilt, voor en tijdens het zetten van uw haar.

Dit kan betekenen dat we soms een uurtje langer bezig zijn, als ik uw nummer heb dan bel ik u wanneer ik uitloop met de klant voor u, anders zit er niets anders op om even te wachten.

Mocht u de weave of extentions al meer gehad hebben dan is het handig om een foto mee te nemen, dat maakt het voor beiden makkelijker.

Of neem een foto mee van uw favoriete kapsel.

Bij mensen die nog nooit extentions of weave hebben gehad is de hoofdhuid de eerste dagen pijnlijk, dit is normaal, hoofdpijn is twee tot drie  dagen na het zetten een normaal verschijnsel.

De mensen die regelmatig dit doen raken dit gewend, een paracetamol is  de oplossing.

(hebben we in huis)

Het wassen van “vlechten/extentions”is niet nodig de eerste drie weken, het haar wordt niet vies aangezien het omringt is met de extentions, daarna met gewone shampoo zonder conditioner, dit omdat door de conditioner de vlechten doet losraken.,was uw haar fris dus niet met heet water ,ook föhnen is niet bevorderlijk voor de levensduur van uw weave.

 

Met weave is het afhankelijk van het soort haar, Afrikaans stug haar kan best iedere week gewassen worden, Nederlands haar is echter veel gevoeliger voor losraken omdat dat veel zachter en gladder is, advies voor Nederlanders, zo min mogelijk nat maken en wassen.

1 keer per twee weken is het beste, wat resulteert in een langere levensduur  voor uw weave.

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag, 

Ik zie u graag in mijn huissalon aan de ijburglaan 1563 (wifi aanwezig)

ik zie u graag

Kumba

0638318620